10. srpna 2015 • 18:19

Marseille láká na lavičku slavné jméno. Ve hře jsou Klopp i Zidane!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Marseille vstřebávají velký šok. Po prvním kole totiž rezignoval trenér Marcelo Bielsa, který se nepohodl s vedením. Management klubu ovšem nelení a chce na lavičku velké jméno. Přijde držitel Zlatého míče Zinedine Zidane či respektovaný Jürgen Klopp?



Bielsa se přitom s Marseille dohodl na prodloužení smlouvy až do roku 2017. Jenže vedení klubu s ním v týdnu před prvním ligovým zápasem chtělo podmínky upravovat. „Taková nestabilita je pro mě nepřijatelná,“ řekl svérázný kouč a skončil.

Marseille tak musí najít jeho nástupce. Už před rokem se zajímala o Zinedina Zidana, francouzskou legendou, která právě minulé léto odstartovala svoji kariéru v roli hlavního kouče.

Jenže Zidane to odmítl, vzal raději béčko Realu Madrid. Sám si totiž myslel, že ještě není dostatečně připravený. I před touto sezonou řekl, že minimálně rok ještě v druhém týmu madridského klubu zůstane. Slavný francouzský klub je ale velkou výzvou.

Marseille má každopádně na seznamu další velké jméno. Udělá prý všechno, aby přivedla Jürgena Kloppa. Německý trenér si nyní po sedmi letech v Dortmundu užívá zasloužené volno.

Angažmá na jihu Francie by každopádně Kloppa mohlo lákat. Marseille je ambiciózní klub, který má mnoho horkokrevných fanoušků. Podobně jako v Dortmundu vytvářejí úžasnou atmosféru. A Klopp se nikdy netajil tím, že právě to na fotbale miluje.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud