26. září 2015 • 22:18

Plašil se trefil podruhé za sebou. Pomohl k výhře nad Lyonem

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
Od smutné fotky ke slovenskému snu: Česko je pragmatičtější, říká Smetana
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalový záložník ve službách Bordeaux Jaroslav Plašil skóroval v druhém ligovém zápase za sebou a přispěl k výhře 3:1 nad Lyonem. Bordeaux po třech duelech bez výhry naplno bodovalo, Lyon naopak nenavázal na předchozí čtyři utkání bez porážky.



Bordeaux dostal do vedení v 17. minutě Khazri, který se podílel i na dalších brankách svého týmu. Nejprve jeho centr od rohového praporku zužitkoval Plašil, v závěru poločasu Khazri poslal povedený pas z přímého kopu na Pabla a ten se také nemýlil.

Lyon ve druhém dějství přidal na aktivitě, dokázal ale pouze zkorigovat stav zásluhou Beauvueho, jenž do kádru vicemistra před sezonou přestoupil z Guingampu.

V čele tabulky zůstal Paris St. Germain po výhře 4:1 v Nantes, na které se podíleli Ibrahimovic, Cavani, Di María a Aurier. Mistrovský celek soupeře porazil pojedenácté v řadě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud