15. února 2016 • 17:44

To je průšvih! Hráč PSG nazval kouče Blanca teploušem a skončil

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský fotbalový mistr Paris St. Germain vyřadil z kádru obránce Sergeho Auriera za urážky kouče Laurenta Blanca i některých spoluhráčů. Třiadvacetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny se už v neděli neobjevil na tréninku a zřejmě přijde v Paříži o angažmá.



Aurier o víkendu během diskuse s fanoušky na sociálních sítích například nazval trenéra Blanca "teploušem". I když Aurier video nejprve označil za podvrh a později se za hanlivá slova omluvil, disciplinární trest ho neminul. Počínaje úterním osmifinále proti Chelsea je možné, že už dres slavného klubu nikdy neoblékne.

Blanc jeho počínání označil za ubohé. "Přitom před dvěma lety jsem se hodně zasadil o to, abychom ho do Paříže získali. Ale potrestal se sám. Jen škoda, že poškozuje image celého klubu," komentoval trenér slova mladého beka, jenž patřil ke stabilním hráčům základní sestavy.

Trenér PSG Laurent Blanc
Trenér PSG Laurent Blanc

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud