22. července 2017 • 08:49

PSG do středy koupí Neymara, píší Španělé. Brazilec provokuje fotkou

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přituhuje. A pro fanoušky Barcelony velmi bolestně. Brazilský kouzelník Neymar má totiž namířeno do francouzského PSG. Podle nejnovějších informací katalánského deníku Sport je rozhodnuto. Vedení Pařížanů má do středy aktivovat monstrózní klauzuli 222 milionů eur (5, 772 miliardy korun) a udělat z 25letého fotbalisty nejdražšího hráče v dějinách.



V počátcích se to v Katalánsku bralo jako nemístný vtip. Zájem o Neymara ? Máte smůlu. Není na prodej. Stanovisko vedení Barcelony bylo jasné. Jenže zapomnělo na podstatný fakt – ve smlouvě má Brazilec prodejní klauzuli.

Ačkoliv její výše nedovolí obyčejnému smrtelníkovi na rodáka ze Sao Paula ani pomýšlet, Paris Saint-Germain je klubem, který si díky tučným finančním injekcím od katarských šejků, může ukázat na jakéhokoliv fotbalistu na světě.

A podle katalánského deníku Sport mu nedělá problém zaplatit Barceloně astronomických 5,772 miliardy korun, které jsou na získání Neymara potřeba. Samotnému hráči PSG nabízí pětiletý kontrakt s ročním výnosem 800 milionů korun.

Pařížský deník Le Parisien dokonce už informoval o tom, že Neymar oznámil spoluhráčům, že má o přestup do Francie velký zájem a nyní se čeká, kdy se PSG rozhoupe.

Fanoušky „blaugranas“, kteří věřili prohlášení klubových činitelů, že celá záležitost je nesmyslná, na klidu nepřidala ani Neymarova aktivita na sociálních sítích – na Instagram přidal fotku, kde vypadá zamyšleně a okomentoval ji smajlíkem se stejným významem.

Přemítal, zda má opravdu učinit zásadní krok ve své kariéře, nebo se jednalo jen o pouhou provokaci? Jasno bude už v následujících dnech.

Fotbalové přestupy sledujte ONLINE ZDE >>>

Hvězdný Neymar by mohl zamířit z Barcelony do PSG
Hvězdný Neymar by mohl zamířit z Barcelony do PSG

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud