13. listopadu 2017 • 13:27

Evra po excesu na konec kariéry nemyslí. Má několik nabídek, uvažuje o odvolání

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Francouzský fotbalista Patrice Evra po trestu od UEFA a vyhazovu z Marseille nemyslí na konec kariéry. Šestatřicetiletý obránce už dostal podle svého agenta řadu nabídek. Evra obdržel za kopnutí fanouška do hlavy zákaz startu v evropských pohárech do konce této sezony a následně přišel o angažmá v Marseille. Uvažuje o tom, že se proti trestu odvolá.



"Samozřejmě se momentálně necítí nic moc, ale jeho kariéra nekončí. Nechce se s fotbalem rozloučit takovýmhle způsobem," řekl agent Federico Pastorello listu La Gazzetta dello Sport. "Fyzicky je na tom lépe než pět šest let zpátky a spousta lidí už se nám ozvala," dodal.

Evra před zápasem Evropské ligy na hřišti Guimaraese zkratovitě zareagoval na jednání fanoušků Marseille, kteří před zápasem v Portugalsku dávali najevo nespokojenost s výsledky týmu. Bývalý francouzský reprezentant se s nimi začal hádat, a když se několik příznivců dostalo za jednou z branek do blízkosti hřiště, kde ostrá výměna názorů pokračovala, jednoho z nich kopl do hlavy.

Evra má za sebou působení v Nice, Monaku, Manchesteru United a Juventusu. Nejdéle nastupoval za Manchester, s kterým v roce 2008 vyhrál Ligu mistrů a pětkrát se stal vítězem Premier League.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud