29. července 2014 • 12:50

VIDEO: Létající Ibra! Na tréninku skóroval úchvatnou patičkou

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to jeho rok? Zlatan Ibrahimovic, který loni dobyl pro Paris Saint-Germain mistrovský titul a v Lize mistrů se natahoval po semifinále, bude letos cílit ještě výš. Kádr PSG posílený o Davida Luíze má opět nejvyšší ambice. A hvězdný Švéd má formu po zranění dobrou, během asijského turné předvedl při tréninku neskutečnou parádu.



Do startu Ligue 1 ještě zbývá 10 dní a týmy finišují s přípravou. Některé v tréninkových centrech po Francii, jiné, jako úřadující šampioni z PSG, se ještě chystají v zahraničí.

Zlatan a spol. jsou momentálně v Hongkongu, kde je v úterý čeká přátelské utkání s místním týmem Kitchee FC. "Jsem nadšený, že tu můžu být. Je skvělé pokračovat v přípravě v této zemi," chrlil na tiskové konferenci zdvořilostní fráze Ibrahimovic.

"Snad nás tréninkový pobyt zde nakopne a pomůže k trofejím, o které se letos chceme ucházet," dodal dvaatřicetiletý útočník, který letos prožil hodně dlouhé léto. Na MS v Brazílii se se Švédskem neprobojoval a konec sezony, včetně prohraného čtvrtfinále Ligy mistrů s Chelsea, mu zkomplikovalo zranění zadního stehenního svalu.

VIDEO: Podívejte se na Ibrův nádherný gól

Na nový ročník je ale Ibrahimovic zdravotně fit a ve slušné formě. Na tréninku předvedl při výskoku zády k brance luxusní patičku, po které se reprezentační brankář Salvatore Sirigu jen ohlédl.

Podobně úchvatnou trefu vstřelil Ibra v přátelském Anglii v roce 2012, který Švédsko vyhrálo 4:2.

"Jedním z našich cílů je vyhrát Ligu mistrů, titul jsme vybojovali dvakrát po sobě, k tomu jedno vítězství v Ligovém poháru, musíme mít ty nejvyšší cíle. Každý chce Ligu mistrů vyhrát a já nejsem výjimkou," uzavřel Ibrahimovic.

VIDEO: Zlatanova paráda proti Anglii

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud