14. února 2017 • 04:40

Vedle Zlatana jsem mentálně trpěl, říká Cavani. Barcelony se nebojí

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanonýr Zlatan Ibrahimovic už v PSG není, tým z Parku princů ale přesto bojuje o další ligový titul. Za pátým primátem v řadě jej táhne hlavně Edinson Cavani, který je nejlepším střelcem nejen francouzské ligy, ale všech pěti největších fotbalových soutěží v Evropě. V původním rozhovoru pro iSport TV promluvil uruguayský střelec nejen o Zlatanovi, ale i o vzestupu pařížského klubu a nadcházejícím souboji s Barcelonou v Lize mistrů.



"Když má střední útočník hrát na křídle, trochu tím mentálně trpí," přiznal Edinson Cavani v rozhovoru, který pro iSport TV poskytl na představení kopaček Nike Supervenom. Ohlížel se tak za obdobím, kdy v konkurenci hvězdného Zlatana Ibrahimovice musel opustit svůj oblíbený post v útoku a hrát na křídle. Teď, když se vrátil na hrot, je suverénně nejlepším střelcem ligy, a myslí na ty nejvyšší cíle.

Cavani věří, že PSG je na vzestupu a k příslušnosti ke světové fotbalové elitě už chybí jen krok. "Abychom pronikli mezi ty opravdu velké, potřebujeme poháry a tituly, úspěchy. Jsme velký klub, který toho vyhrál hodně ve Francii. Abychom ukázali, že jdeme správným směrem, k tomu je důležité, abychom vyhráli Ligu mistrů."

Právě v milionářské soutěži čeká na PSG v úterním úvodním osmifinále (20.45, ONLINE sledujte ZDE ») velká výzva v podobě favorizované Barcelony. Na sílu španělského giganta ale Cavani nemyslí. "Na hřišti nás bude 11 proti 11, jsme dva týmy plné osobností, stát se může cokoli. Já do toho půjdu soustředěný, s mentalitou vítěze, kterou, myslím, máme všichni."

Podívejte se na celý rozhovor s Edinsonem Cavanim:

Cavani pro iSport TV: Vedle Zlatana jsem trpěl. Na Barcu s mentalitou vítěze
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud