20. března 2017 • 17:34

Průšvihář Balotelli zmeškal výkop. Vadily mu moc utažené tkaničky

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kontroverzní útočník Nice Mario Balotelli z bizarního důvodu zmeškal výkop sobotního utkání francouzské ligy v Nantes (1:1). Italský fotbalista měl příliš utažené tkaničky na kopačkách a špatně se mu běhalo.



Balotellimu s úpravou tkaniček pomáhali dva zaměstnanci klubu a šestadvacetiletý hráč kvůli tomu přišel o téměř dvě minuty zápasu. Trenér Nice Lucien Favre na tiskové konferenci řekl, že během 40 let ve fotbale nic podobného nezažil.

Rodák z Palerma neměl s výstrojí problémy poprvé. Během působení v Manchesteru City například pobavil tím, jak se mu v roce 2011 před utkáním Evropské ligy s Dynamem Kyjev nedařilo obléct rozlišovací dres a rovněž musel požádat o pomoc.


Balotellimu se v této sezoně ve Francii podařilo restartovat uvadající kariéru, když ve 22 soutěžních zápasech nastřílel 12 branek. Nice i díky tomu drží třetí místo v tabulce Ligue 1.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud