12. července 2017 • 04:45

Tohle Guardiolu naštve! Alves zapomněl na dohodu a podepíše v PSG

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když se dohodl na předčasném ukončení smlouvy s Juventusem, na Etihad Stadium už mu pomalu chystali místo v kabině. Jenže ceněný obránce Dani Alves otočil o 180 stupňů. Manchester City odmítl, místo toho se bude prohánět po hřišti v dresu Paris St. Germain.



Zdálo se to víceméně jako hotová věc. Dani Alves předčasně ukončil spolupráci s Juventusem a všichni čekali, kdy se na internetu objeví jeho fotka, jak stojí po boku Pepa Guardioly a drží dres Manchesteru City. Jenže to by se do věci nesměl vložit jiný bohatý klub.

Francouzský vicemistr PSG nabídl brazilskému bekovi dvouletou smlouvu zaručující více peněz. Jak informuje list L´Equipe, trojnásobný vítěz Ligy mistrů s Barcelonou by si ročně měl ve Francii přijít na 14 milionů eur ročně, tedy 365 milionů korun.

Ještě o víkendu to vypadalo, že nabídka nepadla na úrodnou půdu, koneckonců Alves svůj zájem oblékat bledě modrý dres Citizens potvrdil Guardiolovi i na osobní schůzce, v úterý se ale zprávy změnily - Alves dorazil na zdravotní prohlídku a dnes v 16 hodin má být oznámen jako nová posila PSG.

Pepu Guardiolovi se tak zbortily plány. Ještě před pár dny měl předběžnou dohodu s jedním z nejlepších a nejzkušenějších beků na světě, teď to vypadá, že na předsezonní turné vyrazí bez pravého obránce a jen s Aleksandarem Kolarovem na levém beku.

Alternativou na pravou stranu by měl být Kyle Walker z Tottenhamu, za toho však londýnský klub požaduje 50 milionů liber, tedy téměř půldruhé miliardy. To je proti Alvesovi, který by přišel jako volný hráč, dost zásadní finanční skok.

Po boku Alvese by měl být představen jako další posila alžírský levý bek Yuri Berchice.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud