10. listopadu 2008 • 20:59

Nástupce Haška v St. Etienne skončil

Autor: ČTK
TOP VIDEA
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
Sport Magazín a otevřená zpověď fotbalisty Martina Fenina
VŠECHNA VIDEA ZDE

Od fotbalistů St. Etienne byl po páté porážce za sebou odvolán trenér Laurent Roussey, který ve funkci loni v létě nahradil Ivana Haška.



Roussey předtím dělal českému kouči asistenta, kvůli vzájemným neshodám však Hašek z klubu rok před vypršením smlouvy odešel.

V minulém ročníku dovedl desetinásobného francouzského mistra k pátému místu a postupu do Poháru UEFA, v letošní sezoně se však St. Etienne v domácí soutěži vůbec nedaří.

Rennes porazili celek St. Etienne ›››

V neděli prohrálo doma 0:3 s Rennes a v tabulce je třetí od konce s jednobodovým náskokem na poslední Valenciennes.

Na dnešní trénink týmu, který má na kontě z třinácti zápasů devět porážek, dohlíželo kvůli obavám z akcí nespokojených fanoušků dvacet policistů.

Podle francouzských médií by na lavičku St. Etienne mohl usednout někdo z trojice Jacques Santini, Didier Deschamps a Alain Perrin.

Ke zlepšení výsledků by měl přispět i nový sportovní ředitel Damien Comolli, kterého klub angažoval v neděli dva týdny poté, co byl propuštěn z Tottenhamu.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud