27. září 2012 • 09:40

Bravo, tohle se nevidí. Kanonýr Klose přiznal sudímu gól rukou

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Podvodníci všech zemí, poučte se od Miroslava Kloseho. Vyhlášený kanonýr ve službách Lazia Řím v utkání italské Serie A na půdě Neapole dal gól za přispění ruky, jenže ke všemu se přiznal rozhodčímu!



Začala teprve čtvrtá minuta zápasu Neapol - Lazio, když hosté z Říma poslali z pravé strany roh do vápna domácích. Míč propadl až k Miroslavu Klosemu a od jeho ruky se odrazil do branky.

Sudí píská, gól platí, muži v bleděmodrých dresech zuří! Schyluje se dost možná ke rvačce, klidnější spoluhráči musí naštvané neapolské fotbalisty krotit... Když vtom všechny vášně uklidňuje osoba nanejvýš nečekaná – sám střelec Klose.

Německý reprezentant sám přiznal sudímu, že míč za brankovou čáru poslal nepovolenou částí těla, a rozhodčí Luca Banti gól neuznal.

VIDEO: Kloseho (ne)uznaná branka rukou proti Neapoli 

O to úctyhodnější Kloseho čin byl s přihlédnutím ke skutečnosti, že přišel v okamžiku, kdy se mohl jeho tým ujmout rychlého vedení a zaskočit protivníka Namísto toho gól-negól zapůsobil na domácí jako budíček a nastartoval je k jednoznačnému vítězství 3:0.

Gesto fair play ocenili nejen diváci na neapolském stadionu, ale také soupeři. Rozzlobené výrazy a gesta vyměnili za projevy uznání a čtyřiatřicetiletého veterána plácali po ramenou.

Kéž by si z Kloseho vzali příklad i další fotbalisté. Třeba i někteří z českých trávníků.

VIDEO: Kanonýr Lazia si za fair play vysloužil uznání soupeřů

Miroslav Klose se proti Neapoli trefil rukou, svůj čin však přiznal
Miroslav Klose se proti Neapoli trefil rukou, svůj čin však přiznal

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud