7. září 2015 • 12:50

Polepšený Balotelli? V Itálii už přišel o řidičák a musí zhubnout

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Působení v AC Milán, kam přišel na hostování z Liverpoolu, se pro Maria Balotelliho zatím nevyvíjí úplně podle představ. Pětadvacetiletý fotbalista přišel kvůli překročení povolené rychlosti o řidičský průkaz, zatímco trenér Siniša Mihajlovič mu nařídil zhubnout.



Podle agentury ANSA zastavila policie Balotelliho minulý týden nedaleko Brescie poté, co na padesátce jel rychlostí přes 90 km/h. "Omlouvám se, nepřišlo mi, že bych jel tak rychle," reagoval italský reprezentant, který na výzvu hlídky okamžitě zastavil. O řidičský průkaz přijde minimálně na půl roku a hrozí mu pokuta až 3000 eur (asi 81 tisíc korun).

Balotelli navíc musí dodržovat dietu, protože podle Mihajloviče potřebuje zhubnout. "Trénuje dobře a i výsledky testů jsou obstojné, ale má tři kilogramy nadváhu," prohlásil kouč, který do AC přišel v polovině června.

O měsíc později do klubu zamířil kontroverzní Balotelli. Bývalý hráč Interu Milán nebo Manchesteru City má ve smlouvě klauzuli, která mu mimo jiné zakazuje extravagantní účesy a návštěvy nočních klubů.

Mario Balotelli se musí polepšit
Mario Balotelli se musí polepšit

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud