7. října 2015 • 12:07

Můj konec v Juve? Máme problémy, ale odejít nechci, říká Nedvěd

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bývalý kapitán české fotbalové reprezentace Pavel Nedvěd popřel zprávy italských médií, že by byl na odchodu z vedení Juventusu. O možném konci majitele Zlatého míče z roku 2003 se začalo spekulovat kvůli špatnému vstupu obhájce titulu do nové sezony.



"V klubu i v týmu je všechno v klidu. Nikdy jsem o odchodu neuvažoval," citovala agentura ANSA třiačtyřicetiletého Nedvěda. "Měl jsem nějakou práci pro českou asociaci, bylo to příjemné a jsem rád, že jsem mohl pomoci. Ale s Juventusem nemám žádný problém," dodal.

Juventus do nové sezony, ve které chtěl zaútočit na zisk pátého titulu za sebou, vstoupil velmi špatně, když v úvodních sedmi kolech získal pouhých osm bodů. V tabulce Staré dámě patří až dvanáctá příčka s desetibodovým odstupem na vedoucí Fiorentinu.

Nedvěd však přesto věří, že Juventus může napodobit obrat z ročníku 2001/2002, kdy po nepovedeném začátku sezony rozhodl v posledním kole o zisku titulu. "Bylo to krásné a myslím, že teď se může historie opakovat," uvedl Nedvěd, pro kterého to tehdy byla první sezona v Turíně po příchodu z Lazia Řím. "Teď ale na titul myslet nemůžeme, máme problémy, se kterými se musíme vypořádat," přidal.

Majitel Zlatého míče z roku 2003 působí ve vedení Juventusu od roku 2012. Před tím v klubu strávil osm let jako hráč, získal s ním dva mistrovské tituly a byl také jednou z hvězd, která navzdory trestu za korupci pro turínský celek zůstala v týmu a pomohla mu k návratu z druhé ligy do Serie A.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud