22. července 2016 • 19:57

Schickův parádní start v Sampdorii! Gól dal po minutě na hřišti

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patrik Schick už začal svůj boj o místo v sestavě Sampdorie Janov. Mladý útočník, který přestoupil do italského klubu ze Sparty, si už stačil připsat v novém dresu první gól i asistenci. Šlo sice o přípravný duel proti výrazně slabšímu soupeři, ale i tak se počítá.



Schick byl po přestupu do Sampdorie sebevědomý, směle si určil cíl dostat se do základní sestavy. Ve velké konkurenci to ale nebude mít vůbec snadné. Klíčové budou minimálně pro začátek sezony samozřejmě přípravné zápasy.

Pro ten první si Sampdoria pozvala tým z nižší italské soutěže Sellero Novelle a rozdíl v kvalitě obou týmů byl obrovský. Favorit nakonec vyhrál 13:1.

Na vysoké výhře měl podíl i český útočník. Schick nastoupil do druhého poločasu a prosadil se tvrdou střelou hned po minutě na hřišti. Chvíli poté navíc přihrál na gól Antemu Budimirovi. I ve zbytku zápasu byl hodně aktivní.

Nedá se ovšem říct, že by Schick ostatní útočníky Sampdorie zastínil. Právě Chorvat Budimir nasázel rovnou hattrick, stejný počin se povedl také Fabiu Quagliarellovi. Po gólu pak dali také Antonio Cassano a Luis Muriel.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud