12. září 2016 • 10:32

Hrozná premiéra. Hartovi změnili jméno, pak chybou Turín potopil

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

V sobotu žila Anglie manchesterským derby, brankář Joe Hart ho ale mohl sledovat pouze z Itálie. Tam totiž před sezonou zamířil z Manchesteru City. Anglická reprezentační jednička, kterou odstřihl nový kouč „Citizens“ Pep Guardiola, si vybrala překvapivě Turín. Premiéru si Hart odbyl v neděli. A nebyla vůbec povedená.



Zatímco Hartovi bývalí spoluhráči měli o víkendu důvod k oslavám, když porazili United 2:1, ti noví z anglického brankáře nadšení být nemohli. Turín totiž prohrál na půdě Atalanty ve 3. kole Serie A 1:2 a Hart na tom měl značný podíl.

První překvapení ovšem přichystali pořadatelé zápasu, kteří Harta v oficiálním zápise uvedli jako Johna, což je jeho druhé jméno, které ale nepoužívá. V Premier League i na mezinárodní scéně byl uvedený vždy jako Joe.

Více ale Harta určitě mrzel samotný zápas. V něm totiž Turín vedl 1:0, ale jeho nový gólman pak vyrobil velkou chybu. Hart zaváhal při rohovém kopu, míč nevyboxoval, ale jen prodloužil a Masiello tak střílel do prázdné branky.

Turín nakonec nebral ani bod, protože domácí Harta překonali v závěru ještě jednou. Tentokrát s tím nemohl anglický brankář moc dělat, Atalanta se totiž trefila z penalty a vyhrála 2:1.

Hartovi každopádně premiéra po překvapivém přestupu do Turína vůbec nevyšla. Další šanci zapůsobit o něco více bude mít v neděli, kdy jeho tým přivítá Empoli.

Brankář Turína Joe Hart při své premiéře proti Atalantě
Brankář Turína Joe Hart při své premiéře proti Atalantě

SESTŘIH Premier League: Manchester Utd. – Manchester City 1:2. Prestižní derby pro Guardiolu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud