1. prosince 2016 • 09:38

Skvělý Schick! Nastoupil v základu a hned dvěma góly srazil Cagliari

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Kdo neměl veliký sen, ten tohle nikdy nepochopí, říká Krejčí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový reprezentant Patrik Schick ve středu dal za Sampdorii poprvé dva góly v jednom zápase a pomohl k domácí výhře 3:0 nad Cagliari v Italském poháru. Janovský tým postoupil do lednového osmifinále, kde vyzve AS Řím.



Dvacetiletý útočník podruhé od letního příchodu ze Sparty dostal šanci v základní sestavě a stejně jako v říjnovém ligovém duelu na hřišti Juventusu Turín hned skóroval.

Nejprve Schick v 71. minutě zvýšil po samostatném úniku na 2:0 a v poslední minutě se ještě prosadil střelou zblízka. Trojnásobný reprezentant si v Sampdorii vylepšil bilanci na tři soutěžní góly v deseti utkáních.

"Pro nás to byl dobrý zápas s výborným výsledkem, takže můžeme být šťastní. Hráli jsme dobře a hodně drželi míč. Soupeř měl občas taky šance a první půle byla trochu horší než ta druhá, ale myslím, že jsme měli zápas po kontrolou," řekl Schick v rozhovoru pro klubovou televizi.

VIDEO | Dva góly Patrika Schicka proti Cagliari


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud