10. června 2017 • 16:25

V Itálii mají jasno! Schick jde do Juventusu, ještě rok bude v Sampdorii

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Je to blíž a blíž. Velký přestup českého útočníka Patrika Schicka do Juventusu by se měl stát brzy realitou. V Itálii už o tom vůbec nepochybují. Podle listu La Gazzetta se totiž Sampdoria s turínským klubem v sobotu odpoledne dohodla. Otázkou jen je, zda půjde mladý talent do mistrovského týmu rovnou, nebo ještě sezonu zůstane v Sampdorii. Druhá varianta je podle italského experta Filippa Conticella pravděpodobnější.



Tomu, že se Patrik Schick stane letní posilou Juventusu, nasvědčuje více věcí. „Schick? Ten půjde do Juventusu,“ vypálil už před pár dny prezident Sampdorie Janov Massimo Ferrero. „Chtěli ho i z AS Řím, ale neměli peníze,“ dodal.

Teď je podle italských médií jasno. Sampdoria a Juventus se údajně dohodly na schůzce o televizních právech pro příští sezonu. Italský mistr by měl zaplatit 25 milionů eur (670 milionů korun), což je výstupní klauzule ve smlouvě českého útočníka.

Schick v Itálii upoutal hned po svém příchodu ze Sparty, sezonu zakončil s třinácti góly na svém kontě. Byl nejlepším střelcem Sampdorie. Za janovský tým by mohl střílet branky i v příští sezoně, kdy by mohl z Juventusu ještě hostovat.

Schickův raketový vzestup v číslech! Od debutu za Spartu až po góly v Serii A
Video se připravuje ...

Patrik Schick: kometa ze Sampdorie, která míří na vrchol
Video se připravuje ...

Lavička: Schick ví, čeho chce dosáhnout a jde si za tím
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud