17. června 2017 • 21:45

Higuaín se prokecl? Loučil se s Alvesem, který zatím nikam neodešel

Autor: Erik Krajdl
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

O-ou. Útočník Juventusu Gonzalo Higuaín se přes Twitter rozloučil se spoluhráčem Dani Alvesem. Jenže to asi netušil, že provalil střežené tajemství. Finalista letošní Ligy mistrů totiž zatím žádný odchod neoznámil. Argentinský snajpr video ze sociální sítě rychle smazal, tím ale nezabránil, aby se internetem šířilo rychlostí blesku. Z toho může mít u vedení klubu průšvih…



V Brazílii se o tom spekulovalo dlouho. Dani Alves podle tamních médií chtěl s „bianconeri“ prodloužit smlouvu, ale Juventus nebyl krajnímu obránci ochotný nabídnout nový kontrakt. Kvůli tomu se Alves zřejmě už po roce s klubem rozloučí.

Šířící se spekulace ještě rozvířil Gonzalo Higuaín. „Dani, brácho, posílám ti obrovský pozdrav,“ začal svůj proslov. „Bylo to potěšení a obrovské štěstí hrát tuto sezonu s tebou a vyhrát dva tituly,“ vyjádřil argentinský útočník obdiv na adresu brazilského rychlíka. „Přeji ti jen to nejlepší ve všem, co děláš, abys dosáhl úspěchy i jinde a doufám, že se zase brzy uvidíme. Měj se, génie,“ rozloučil se dojemně Higuaín.

Celé video Argentinec nahrál na Twitter, kde se začalo rychle šířit. Higuaín ho brzy smazal, což naznačuje, že prozradil něco, co se zatím nemělo dostat na veřejnost. Juvents totiž zatím odchod zkušeného zadáka oficiálně neoznámil.

Na Twitteru na to zareagoval sám Alves. "Nešiřte nesmysly, to video mi posílal v rámci televizního pořadu," snažil se uklidnit situaci 34letý obránce.

Pokud přeci jen z Juventusu odejde, jistě nebude mít nouze o jiné nabídky. O služby zkušeného hráče mají velký zájem v Čině, ozývají se i velkokluby z Premier League, konkrétně Chelsea a Manchester City.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud