19. června 2017 • 14:23

Šéf Sampdorie: Schick? Už se nejedná. Allegri rozhodne, kde bude hrát

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Extraligový šerif má v play off víc práce. Jak se rodí tresty? Ujčík už ví, co bude po sezoně
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestupová sága kolem Patrika Schicka míří do finiše. Útočník Sampdorie Janov se od léta stane hráčem Juventusu Turín. Jednání mezi oběma kluby skončily. V rozhovoru pro Radio Due transfer to potvrdil prezident janovského klubu Massimo Ferrero. „Už je prakticky jejich,“ prohlásil na adresu českého reprezentanta, který včera s českým výběrem vstoupil do evropského šampionátu do 21 let prohrou s Německem.



Ani Inter, ani Neapol, ani AS Řím. Český útočník Patrik Schick téměř jistě přestoupí do Juventusu Turín. Po dlouhých týdnech, kdy Sampdoria jednala s hráčem o nové smlouvě, a poté i se řadou zájemců, je hotovo.

„Jednání prakticky skončila,“ prohlásil šéf Sampdorie Massimo Ferrero s tím, že Schick se stane od léta hráčem italského mistra. „V současné době už jen čekáme, až si obě strany vymění potřebné dokumenty,“  Ferrero.

Ačkoliv by přístavní klub českého reprezentanta po úvodní sezoně v Serii A vůbec nepouštěl, nakonec musel přijmout jeho odchod jako fakt. „Schick k nim hodně chce a taky už je skoro jejich hráčem,“ komentoval přestup šéf Sampdorie.¨

Patrik Schick se probíjí obranou v zápase s Německem
Patrik Schick se probíjí obranou v zápase s Německem

Přestože se šířily informace o tom, že přestupová částka ve finále přesáhne stanovenou výstupní klauzuli ve smlouvě, nakonec tomu tak nemá být. Italská média tvrdí, že Schick nebude stát víc jak 25 milionů eur. Ještě však stále není jasné, kde doopravdy bude 21letý fotbalista hrát.

Odchod do Juventusu je na spadnutí. Nyní se podle italských médií čeká, jak se trenér „Staré dámy“ Massimilliano Allegri rozhodne. Pokud by se mu Schick během letní přípravy zalíbil, setrval by v klubu, v opačném případě se s největší pravděpodobností vrátí hostovat do Sampdorie.

O Schickově přestupu média spekulovala celé jaro. Mezi největšími zájemci byli Juventus, Inter, AS Řím či Neapol. Ze zahraničí situaci sondoval například anglický Tottenham či Borussia Dortmund. Nakonec si však sparťanský odchovanec vybral nabídku posledního finalisty Ligy mistrů.

Nedvěd o Schickovi: Připomíná mi Ibrahimoviče
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud