30. června 2017 • 21:32

Trávník vyměnil za písek. Hvězda Interu překvapila na beachvolejbalovém turnaji

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový svět řeší budoucnost Ivana Perišiče. Zůstane chorvatský křídelník v Interu Milán, nebo se upíše Manchesteru United? Sám osmadvacetiletý hráč teď ale myslí na úplně jiné věci. Na turnaji v Poreči se představil jako schopný beachvolejbalista.



 Když hrajete v Miláně, fotbal vám evidentně k životu nestačí. Legendární bek AC Milán Paolo Maldini se na začátku týdne poprvé (a naposledy) objevil na challengeru v roli tenisty, Ivan Perišič z konkurenčního Interu zase v rodném Chorvatsku zkouší plážový volejbal.

Ani u něj nejde jen o hobby, 28letý křídelník se po boku Niksi Dell'Orka zapojil do profesionálního turnaje v Poreči, v jehož ženském pavouku působily i české dvojice  Markéta Nausch Sluková - Barbora Hermannová a Kristýna Hoidarová Kolocová - Michaela Kvapilová.

Perišič a Dell'Orco oba své zápasy prohráli, chorvatský křídelník si ale novou roli užil. "Beachvolejbal hraji od deseti let, zahrát si na takovém turnaji byl vždycky můj sen. Mám ten sport moc rád, každé léto trénuji s mými přáteli," řekl tahoun Interu. Tomu italský klub povolil účast na turnaji, protože plážový volejbal není na seznamu nebezpečných sportů. Chorvat se tak bez šrámů může zapojit do přípravy na novou sezonu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud