13. prosince 2017 • 19:00

Poslechni Nedvěda! radí Buffon Dybalovi. Do flákače se pustil i šéf

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kauza kolem Paula Dybaly a jeho špatného přístupu v Juventusu neutichá. Naopak. Po veřejném prohlášení viceprezidenta klubu Pavla Nedvěda promluvili o argentinské hvězdičce i přímo majitel Andrea Agnelli a dlouholetá ikona Gianluigi Buffon. Z jejich slov lze rozpoznat, že něco není u 24letého fotbalisty opravdu v pořádku.



Tady něco neklape. Je jednou z největších hvězd „Staré dámy“. Momentálně i nejlepším střelcem, přesto s ním nejsou v klubu spokojeni. Argentinec Paulo Dybala se měl stát jedním z nástupců Lionela Messiho , jenže sláva mu zřejmě stoupla do hlavy.

Jinak si nelze vysvětlit, proč pár dní poté, kdy byl autor 14 soutěžních branek posazen ve šlágru s Interem na lavičku, viceprezident Pavel Nedvěd mluvil o jeho špatném přístupu.

„Pro to, aby dosáhl na úplně maximum svého potenciálu, musí obětovat spoustu věcí v soukromém životě, ale i na hřišti. Je mu teprve 24 let. V jeho věku je běžné, že hráč střídá dobré okamžiky s horšími,“ řekl český internacionál.

Paulo Dybala byl nezvykle pro šlágr s Interem pouze mezi náhradníky
Paulo Dybala byl nezvykle pro šlágr s Interem pouze mezi náhradníky

Den na to se však k Dybalovi vyjádřili i majitel Andrea Agnelli. Ten už však volil poněkud ostřejší slova. „Výsledky, kterých jsme v posledních letech dosáhli a ve kterých chceme pokračovat, jsou především díky tvrdé práci, jelikož pouze talent nestačí,“ uvedl. „Šampioni, kteří hájí naše barvy, jsou denně poučováni o tom, že: talent nestačí, hlavní je trénink.“ dodal

A přidala se i klubová ikona Gigi Buffon, který se vrátil k Nedvědovu proslovu do duše. „Pavla znám velmi dobře. S kariérou, které dosáhl, má to největší právo, aby něco takového mohl říct. Nebyla to od něj kritika, ale dobrá rada,“ myslí si 39letý veterán.

„Čím víc si Paulo nechá poradit od takového člověka, tím zářnější kariéra jej čeká,“ dodal.

Argentinský fotbalista už po 23 zápasech atakuje hranici vstřelených branek, které dosáhl za celý minulý ročník. Proto když byl při šlágru s Interem nečekaně posazen mezi náhradníky, vzbudilo to v Itálii obrovský rozruch.

Vyplň kvíz a soutěž o zájezd na Barcelonu ZDE >>>

La liga přímo z tribuny! Soutěž o zájezd na Real Sociedad - Barcelona La liga přímo z tribuny! Soutěž o zájezd na Real Sociedad - BarcelonaFoto Digi Sport

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud