28. října 2008 • 13:08

Adriano flámoval, v Interu skončí!

Autor: ČTK, mim
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dny střelce Adriana v Interu Milán jsou prý sečteny. Brazilský fotbalista si podle listu La Stampa vyrazil v neděli na večírek a na pondělním tréninku byl v tak špatném stavu, že rozlítil trenéra Mourinha. Průšvih se mu navíc "povedl" i dnes!



V neděli šel Adriano na diskotéku s krajanem Ronaldinhem z konkurenčního AC Milán, ten však měl druhý den volno kvůli zranění. Po probdělé noci to útočník Interu na tréninku od Mourinha pěkně schytal.

A když přišel Adriano pozdě i na dnešní trénink, Mourinho ho okamžitě poslal zpět domů a vyřadil ho z nominace na středeční zápas s Fiorentinou. Pro Adriana to byl druhý pozdní příchod v tomto měsíci.

Portugalský kouč to viděl jednoznačně: "Ani svým dětem nedovoluji, aby si dělaly vše, co chtějí. Proč bych to tedy měl dovolovat svým hráčům? Jsem už takový a nehodlám se měnit. Všichni hráči to vědí a počítají s tím. Všichni až na jednoho."

Situaci brazilského fotbalisty nepomohla ani nedělní bezbranková remíza s FC Janov, ačkoliv sám portugalský kouč byl překvapivě klidný: "Janov chtěl vyhrát, my také, byla z toho remíza. Žádnou omluvu ani výmluvu nepotřebujeme. V lize jsme prohráli jen jednou, úspěšně pokračujeme v Lize Mistrů."

Inter jen remizoval, do čela pustil Udine >>>

Není to poprvé, co se šestadvacetiletý útočník dostal do problémů. V loňském roce musel z Interu kvůli špatné životosprávě odejít.

Alkoholové eskapády a časté návštěvy nočních klubů jej připravily o pověst obávaného střelce a byl poslán na léčení do rodné Brazílie, kde hostoval v Sao Paulu.

Ani tam se nevyhnul bujarému nočnímu životu, přesto se dostal zpět do bývalé formy a před sezonou se vrátil do Interu.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud