31. října 2008 • 11:09

Ronaldinho se na Beckhama těší

Autor: ČTK
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brazilský fotbalista Ronaldinho, který má v AC Milán na starosti rozehrávání přímých kopů, se příchodu vyhlášeného exekutora standardních situací Davida Beckhama do italského klubu nebojí.



S anglickým záložníkem, jenž bude v Itálii do března hostovat z Los Angeles Galaxy, se chce při zahrávání přímých kopů střídat.

"Je to velký hráč a doufám, že se mu u nás bude líbit. Už jsem ho párkrát potkal a vždycky na mě udělal velký dojem," řekl Ronaldinho deníku Gazzetta dello Sport. "Při standardkách se budeme pravidelně střídat," dodal.

Bývalý hráč Manchesteru United by mohl AC Milán pomoci nejen na hřišti, ale také ekonomicky. Real Madrid díky Beckhamovi vydělal na klubových suvenýrech 600 milionů dolarů, Galaxy krátce po angažování anglické hvězdy vydělalo 45 milionů dolarů.

"Hlavní důvody jeho angažmá sice byly sportovní, ale naše marketingové oddělení už pracuje na tom, jak jeho působení u nás dobře zpeněžit," řekl šéf AC Milán Adriano Galliani. "Doufám, že jeho návrat do zámoří bude pro všechny bolestný, protože to by znamenalo, že si vedl dobře," dodal.

Beckham se s AC Milán dohodl na hostování ve čtvrtek. K italskému klubu se připojí v lednu a v březnu se vrátí do USA, aby se mohl připravovat s Galaxy na novou sezonu MLS. Třiatřicetiletý záložník se chce působením v Evropě udržet ve formě během pauzy zámořské ligy, aby nevypadl z kádru anglické reprezentace.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud