31. října 2008 • 11:41

Za každý gól 2,4 milionu korun

Autor: ČTK
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Italská Siena, kde hraje český fotbalista Lukáš Jarolím, se snaží do svého týmu zlákat útočníka Ronalda. Brazilci chce platit pouze za góly a za každou vstřelenou branku mu nabízí 100.000 eur (asi 2,4 milionu korun).



"Pracujeme na tom," řekl listu Gazzetta dello Sport prezident klubu Giovanni Lombardi. "Všichni říkají, že skončí s fotbalem, ale já mu rád dám šanci. Mluvil jsem s jeho manažerem a nabídl mu smlouvu na 100.000 eur za gól.

Ronaldovy branky by Sienu mohly zachránit," dodal šéf klubu, který na třináctém místě tabulky italské ligy dělí od sestupových příček jen tři body.
Bývalá hvězda Barcelony, Interu Milán nebo Realu Madrid nehraje od února, kdy si v italské lize vážně poranila koleno. Poté se Ronaldo podrobil operaci a bez angažmá je od léta, kdy ho uvolnil AC Milán.

Dvojnásobný mistr světa a držitel Zlatého míče během dlouhé pauzy značně přibral. Nyní trénuje s Flamengem, kde by se podle nedávného prohlášení rád k fotbalu vrátil. V posledních týdnech se také spekulovalo o zájmu několika klubů, například Manchesteru City a Paris St. Germain.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud