23. června 2014 • 12:35

Lazio přemýšlí o Hušbauerovi. Spartě chce nabídnout 137 milionů!

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Lazio Řím podle italského tisku zvažuje angažování českého fotbalisty Josefa Hušbauera. Na sparťanského záložníka se podle listu Corriere dello Sport chce zaměřit v případě, že by nevyšel přestup italského reprezentanta Marca Parola.



Římský celek je podle informací Corriere dello Sport již na přestupu Parola domluvený s Parmou, hráč ale váhá a definitivně se chce rozhodnout až po mistrovství světa.

Právě proto údajně šéf Lazia Claudio Lotito zvažuje, že se obrátí s nabídkou pěti milionů eur (137 milionů korun) na českého mistra.

Čtyřiadvacetiletý Hušbauer zažil nejúspěšnější sezonu v kariéře. Se Spartou vyhrál double, stal se králem střelců a byl vyhlášen nejlepším hráčem české nejvyšší soutěže.

Jeho přestupu do Itálie by mohla kromě dohody Lazia s Parolem bránit i neochota pražského týmu oslabovat kádr před boji o Ligu mistrů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud