12. července 2014 • 09:58

Balotelli se oháněl puškou! Pusa pro všechny nepřátele, vyhrožoval

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník AC Milán Mario Balotelli poslal přes sociální sítě více než jasný vzkaz všem, kdo si ho kdy dovolili kritizovat. Teď aby se s nadsázkou báli o svůj život. Třiadvacetiletý kontroverzní fotbalista totiž umístil na internet fotku s puškou v ruce. Na doporučení právníků ale později raději fotografii stáhl. „Mám na to svůj názor, ale právníci mě zastavili,“ vyprávěl Balotelli.



Mario Balotelli si po vyřazení jeho Itálie z mistrovství světa užívá dovolenou. Z toho, že se na něj valí kritika ze všech stran, si vůbec nic nedělá. Naopak nepřestává šokovat.

Na svém oficiálním účtu na sociální síti Instagram zveřejnil fotku, na které drží namířenou brokovnici. Kdo nesleduje fotbal, musí si myslet, že jde o člena nějakého gangu.

Balotelli k fotce přidal úderný vzkaz. „Velká pusa pro všechny nepřátele,“ nenechal nikoho na pochybách, na koho zbraní imaginárně míří.

Útočník AC Milán Mario Balotelli s brokovnicí namířenou proti „všem nepřátelům“Foto Instagram

Jak už bývá zvykem, italský útočník si často neuvědomuje možné následky. Naštěstí má okolo sebe spoustu právníků, kteří neustále sledují, co známý rebel zase provede.

Tentokrát ho zastavili včas a Supermario raději fotku smazal. „O sociálních sítích si myslím svoje. Zkouším to, ale moji právníci mě vždy stopnou. Říkají, že to může být v rozporu s individuálními právy,“ přiznal Balotelli.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud