23. května 2017 • 04:40

Schick si vybral Juventus, tvrdí Italové. Má dostat 40 milionů ročně

Autor: šp, dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Spekulace o budoucnosti české komety Patrika Schicka neutichají. Podle italského listu La Stampa je střelec jedenácti branek v Serii A za Sampdorii Janov domluvený na smlouvě s italským gigantem Juventusem Turín. Detaily kontraktu? Podle Italů kontrakt na pět let s ročním platem ve výši 1,5 milionu eur (zhruba 40 milionů korun)!



Jednadvacetiletý český reprezentant chce údajně do klubu, který v italské lize získal šestý titul v řadě, odejít už v létě. Je logické, že Juventus má na Schickově okamžitém přesunu eminentní zájem.

Kádr italského velkoklubu v létě s největší pravděpodobností opustí chorvatský střelec Mario Mandžukič, jenž má namířeno do Turecka, kde se o něho zajímá Besiktas Istanbul a nabízí mu místo v útoku, zatímco v Juve hraje na křídle.

K tomu má navíc „Stará dáma“ zraněného dalšího Chorvata. Návrat křídelníka Marka Pjacy připadá do úvahy až během podzimu. Chladnokrevný Čech by se tak Juventusu hodil jako ideální záplata s výrazným přesahem do budoucnosti.

Patrik Schick měl odmítnout lepší smlouvu od Sampdorie
Patrik Schick měl odmítnout lepší smlouvu od Sampdorie

La Stampa tvrdí, že Juventus chce snížit výstupní klauzuli, která činí 25 milionu eur (665 milionů korun), a na oplátku Sampdorii nabídnout hráčskou kompenzaci.

V minulosti se z Apeninského poloostrova nesly zprávy, že přístavní klub chce od Juventusu na roční až dvouleté hostování Rodriga Bentacura, který do Turína dorazí v červenci z Bocy Juniors. A dále by Sampdoria chtěla od turínského klubu pomoct při vyjednávání o příchodu dalšího argentinského talentu Sebastiána Driussiho z River Plate.

Juventus však není jediným klubem, který má o Schickovy služby zájem. V řadě byly Inter Milán, Neapol, AS Řím a z evropských celků situaci monitorovaly například Tottenham či Borussie Dortmund.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud