20. července 2017 • 14:00

Schick je dál v kurzu. Kam zamíří? Ve hře je Inter, Everton, ale i PSG!

Vstoupit do diskuse
0
  • Kam by mohl zamířit český útočník Patrik Schick?Kam by mohl zamířit český útočník Patrik Schick?FOTO: Koláž iSport.cz

    Námluvy s Juventusem jsou definitivně pasé. Co tedy bude s Patrikem Schickem? Podle informací deníku Sport má o luxusní české zboží eminentní zájem další zavedená italská značka – Inter Milán. Včera v odpoledních hodinách se jeho představitelé sešli s majitelem Sampdorie Massimem Ferrerem. Přesun jednadvacetiletého střelce se údajně přetřásal zleva zprava. Obchod ale uzavřen nebyl. Stále reálná je i varianta hráčova setrvání v Janově. Nekonečná letní story pokračuje dál…

  • Inter Milán

    Hlavním konkurentem v Interu by pro Schicka byl Mauro IcardiFoto Profimedia

    V minulé sezoně skončil Inter až na sedmém místě Serie A, mimo příčky zajišťující vstup do evropských pohárů. V novém ročníku bude pod tlakem, další průměrný rok si nemůže dovolit. Po žních v první dekádě nového milénia už potřebuje pořádný úspěch.

    Proč sem?

    Na přestupovém marketu se chová střídmě, dosud koupil jen dva hráče. Ze Sevilly se vrátil z hostování útočník Stefan Jovetič, ale Inter ho nabízí k prodeji. Podepsáním Schicka by potěšil poněkud rozmrzelé fanoušky.

    Konkurenti

    V útoku řádí argentinský zabiják Mauro Icardi, střelec čtyřiadvaceti branek v minulém ročníku italské ligy. Dalším do party je italský reprezentant Eder.

  • AS Řím

    AS Řím hraje útočným stylem. V týmu by se Schick potkal s exteplickým Edinem DžekemFoto Reuters

    „Giallorosi“ mají za sebou výtečnou sezonu. V lize skončili druzí za Juventusem a zajistili si přímý postup do základní skupiny Ligy mistrů. Ofenzivní mašina. S devadesáti vstřelenými brankami byli po Neapoli druhým nejproduktivnějším týmem Serie A.

    Proč sem?

    Klub by mu seděl útočným naturelem. Je vysoký předpoklad, že vzhledem k Schickově chladnokrevnosti v koncovce by rychle překonal svůj jedenáctigólový účet z první sezony. Jeho cena na trhu by stoupala.

    Konkurenti

    Jasnou jedničkou je exteplický Edin Džeko, v minulém ročníku nasázel devětadvacet branek a stal se nejlepším střelcem soutěže. Garde mu dělá maličký Stephan El Shaarawy.

  • Paris SG

    V PSG by na Patrika Schicka čekala ohromná konkurence. Prosadil by se přes Cavaniho?Foto Reuters

    Po čtyřech dominantních letech ztratil vládu nad Francií. Proto se měšec majitelů z Kataru otevřel. Dokonce zatoužili udělat obchod století, ukrást z Barcelony Neymara v přepočtu za 5,8 miliardy korun. Než jim Katalánci poslali jasný vzkaz: NE!

    Proč sem?

    Je to velkoklub. Naprostá špička v Evropě. Zkušenost k nezaplacení. Z druhé strany je legitimní otázka, zda by se Patrik Schick dostal v drtící konkurenci na plac. A pokud ano, jestli by nesbíral pouze minutové štěky.

    Konkurenti

    Božský „El Matador“ Edinson Cavani s vizitkou nejlepšího hráče sezony 2016/2017, obří kvality má i dvacetiletý Portugalec Goncalo Guedes.

  • Everton

    Lukaku pryč, Rooney zpátky. Na anglickou soutěž je pro Schicka ale ještě brzoFoto Reuters

    V Premier League skončili naprosto bezpečně na sedmém místě, čímž si zajistili kvalifikaci o Evropskou ligu. Trenér Ronald Koeman tvoří zajímavé mužstvo. Je předpoklad, že se mohou „The Toffees“ z Goodison Parku posunout výš.

    Proč sem?

    Belgický tank Romelu Lukaku zmizel v Manchesteru United, logicky se otevřelo okno na hrotu útoku. Proti přesunu do liverpoolského hrabství Merseyside je změna soutěže a zejména její fyzická náročnost. Na Anglii má Schick ještě čas.

    Konkurenti

    Na odchod Lukaka zareagovali v Evertonu příchodem veterána a „odchovance“ Wayna Rooneyho, ale především z Malágy dorazil čtrnáctigólový střelec Sandro Ramirez.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud