21. srpna 2017 • 14:45

Ředitel Sampdorie: Schick? Příště už může hrát. Zajímá se o něj i Neapol

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Patrik Schick má v úterý začít naplno trénovat v Sampdorii Janov a bude připraven na nedělní duel s Fiorentinou. Prohlásil to ředitel Sampdorie Daniele Prade. Zároveň ale nevyloučil, že by český reprezentant do konce srpna přece jen přestoupil; zájem mají Inter Milán, AS Řím či Neapol.



" Schick je hráčem Sampdorie. V úterý začne trénovat s týmem a bude k dispozici pro zápas proti Fiorentině," řekl Prade pro janovský deník Il Secolo XIX. "Uvidíme, co se mezitím stane. Uděláme nejlepší rozhodnutí pro nás i pro něj. Zbylé dny do konce srpna budou důležité," dodal.

Podle italských médií má odchovanec Sparty momentálně nejblíž do AS Řím. Poté, co nevyšel jeho přestup do Juventusu, usiloval o českého fotbalistu Inter Milán. Jenže Nerazzurri udrželi chorvatskou ofenzivní oporu Ivana Perišiče a Schicka nemohou koupit, protože by nesplnili pravidla finanční fair play.

Patrik Schick by mohl zakotvit v Interu Milán
Patrik Schick by mohl zakotvit v Interu Milán

Schick by měl stát přibližně 30 milionů eur (781 milionů korun). To by z něj udělalo druhého nejdražšího českého fotbalistu všech dob po Pavlu Nedvědovi .

Vedle Interu a AS Řím údajně o Schicka usiluje také Neapol. Ta podle deníku Tuttosport nabízí výměnou i dva hráče, obránce Lorenza Tonelliho a kolumbijského útočníka Duvána Zapatu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud