10. listopadu 2008 • 13:48

Mourinho odešel v přímém přenosu

Autor: ČTK
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Trenér fotbalistů Interu Milán José Mourinho se opět dostal do konfliktu s italskými novináři. Po nedělním utkání s Udine, které jeho tým vyhrál 1:0 díky gólu v nastaveném čase, odešel kouč naštvaně od mikrofonu televize RAI.



Mourinha podle všeho naštvala připomínka práce jeho předchůdce na lavičce Interu Roberta Manciniho. Podle Mourinha se s Mancinim italští novináři kamarádili. "Já jsem tuhle kontroverzi nezačal. Nashledanou," řekl pětačtyřicetiletý trenér v přímém přenosu do kamery a odešel.

"V Itálii jsou všichni novináři trenéry, kteří nikdy nedělají chyby, protože stále po zápase mluví. Tyhle role respektuju, ale já žiju fotbalem 24 hodin denně," řekl poté podle agentury APA.

Bývalý kouč Chelsea Mourinho se po svém letním příchodu do Interu dostal už do několika slovních přestřelek nejen s novináři, ale i s trenérskými kolegy či s funkcionáři soupeřících klubů.

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud