8. srpna 2009 • 16:00

Ronaldinho flámoval, pak přišli fanoušci a vyvedli jej z diskotéky

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chtěl flámovat, pít a užívat si. Ale nestalo se. Brazilce Ronaldinha vyvedli z diskotéky vlastní fanoušci, kteří se tak postarali o dobro AC Milán.



Podle italského deníku Gazzetta dello Sport potkala skupina příznivců na diskotéce v centru města brazilského fotbalistu Ronaldinha.

Místo žádostí o podpis a společnou fotografii ale donutili bývalého nejlepšího hráče světa podnik opustit, aby byl připravený na příští trénink.

Mistr světa z roku 2002 před novou sezonou prostřednictvím šéfa týmu Silvia Berlusconiho slíbil, že se bude i v soukromí chovat profesionálně a že se postupně vrátí do své někdejší kondice i formy.

Ronaldinho stíhá Muntari. Stejně ho nedohnal.
Ronaldinho stíhá Muntari. Stejně ho nedohnal.


Brazilský útočník nejvíce zářil mezi lety 2004 a 2006, kdy v dresu Barcelony získal dvakrát španělský titul a jedno prvenství v Lize mistrů. V prosinci 2005 také zvítězil v anketě Zlatý míč.

Jenže z vrcholu následoval strmý pád. Následné nevýrazné výkony, které podle kuloárních informací způsoboval především hráčův bujarý noční život, ho před rokem odvály do AC Milán. V Itálii nejprve Ronaldinho patřil do základní sestavy, i z ní ale postupně vypadl.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud