15. května 2013 • 12:49

Muslima Ribéryho zlili pivem a zuřil: S Boatengem už nikdy nepromluvím!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Tohle byla honička jak z akčního filmu! Při oslavách bundesligového titulu hráči Bayernu Mnichov zběsile naháněli Franka Ribéryho. Francouzský reprezentant se kvůli svému muslimskému přesvědčení vyhýbal řádění s pivem, kterým se úspěchy v Německu běžně zapijí. Z nevinného žertíku ale může vzniknout pořádný konflikt. Vytočený Ribéry totiž prohlásil, že se spoluhráčem Boatengem už nikdy nepromluví.



Bayern si 23. ligový titul zajistil už 6. dubna, s oslavami však počkal do posledního domácího zápasu. Sobotní rozlučka proti Augsburgu dopadla stylově. Bavorský gigant zvítězil 3:0 a poté si mohl užívat mistrovské veselí.

Divoké radovánky se ale příliš nelíbily Frankovi Ribérymu. Spoluhráči ho naháněli po celém hřišti, aby jej mohli polít pivem z naplněného tupláku. Ribéry se bránil a jako rychlonohá srnka dlouho unikal po celém hřišti.

Nakonec hvězdu Bayernu hráči dostihli, povalili na zem a chrstli na něj vydatnou dávku zlatavého moku. Z nevinného žertíku ale může vzniknout pořádný problém. Ribéry kvůli svému náboženskému přesvědčení odmítá alkohol a k žádnému se nesmí ani přiblížit.

"Už s Boatengem nikdy nepromluvím. Ví, že jsem muslim. Kašlu na něj," vzkázal svému spoluhráči, který ho po hřišti naháněl nejvíc.

Ribéry opravdu soptil. Z videa i fotek je patrné, že se mu "pivní koupel" pranic nelíbila. Pro muslima je totiž obrovský rozdíl užívat si s ženami (Ribéry skončil u soudu kvůli sexu s nezletilou prostitutkou Zahie Deharovöu) a pitím alkoholu, kterého se nesmí ani dotknout.

Francouzský záložník konvertoval k islámu kvůli své ženě a velké lásce z dětství Wahibě, se kterou má dvě děti.

Bayern čekají ještě dva vrcholy sezony - finále Ligy mistrů proti Dortmundu  a domácího poháru se Stuttgartem. Poslední, co dosud skvěle šlapající tým potřebuje, jsou neshody v kabině... 

Ribéry dlouho unikaj spoluhráčům, nakonec ale "pivní lázeň" schytal naplno
Ribéry dlouho unikaj spoluhráčům, nakonec ale "pivní lázeň" schytal naplno

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud