15. dubna 2015 • 15:58

Kam zamíří Klopp? Favoritem je Manchester City, mluví se i o Realu

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude volný, k mání a s chutí k nové výzve. Trenér Jürgen Klopp v létě opustí po sedmi letech Borussii Dortmund a bude okamžitě ochotný převzít jiný klub. „Nejsem unavený, volno neplánuji,“ potvrdil úspěšný kouč, o kterého bude zájem hlavně v Premier League.



Manchester City - 60%

Nejpravděpodobnější volba. Současný manažer „Citizens“ Manuel Pellegrini bude nejspíš po nepovedené sezoně balit kufry. Přestože si bohatí majitelé Manchesteru City vysněli na lavičku Pepa Guardiolu, tenhle plán asi nevyjde. Zato Klopp bude volný.

City favorizují i sázkové kanceláře a samotní sázkaři už roztáčejí hru milionů. Kurz na to, že příštím klubem Jürgena Kloppa bude právě „modrý“ klub z Manchesteru, rychle padá.

Real Madrid - 10%

U Realu Madrid bude výrazně záležet na závěru sezony. V tuto chvíli má kouč Carlo Ancelotti naprostou důvěru, ovšem pokud by nedokázal uspět v Lize mistrů ani ve španělské lize, mohlo by se to velmi rychle změnit.

O příchodu Kloppa do Realu se už spekulovalo před necelými dvěma lety. Madridský klub o německého trenéra údajně stál, ten ho ale odmítl. Z Dortmundu odcházet nechtěl. Do Realu nakonec zamířil právě Ancelotti. Přijde střídání stráží?

Favorité podle sázkových kanceláří 

Klub Kurz
 Manchester City  1,70
 Real Madrid  4
 Arsenal  5
 Liverpool  10
 PSG  10
 Barcelona  12
 Everton  25

 

Arsenal - 5%

Ještě před pár měsíci by většina fanoušků Arsenalu brala Kloppa všema deseti. Jenže londýnský klub hraje v poslední době skvěle, čímž důvěra k Arsénovi Wengerovi opět vzrostla. Navíc Arsenal veškeré spekulace odmítl.

Everton - 5%

Další klub z anglické Premier League, kterou by Klopp údajně preferoval. Everton nemá určitě takový věhlas jako Manchester City či Arsenal, ovšem Kloppovi by mohl vyhovovat. Německý kouč je známý tím, že umí tým trpělivě budovat a udělat z něj postrach gigantů.

Liverpool - 3%

Po skvělé sezoně, ve které Liverpool útočil do poslední chvíle na ligový titul, přišel opět horší ročník. Tým Brendana Rodgerse sice ještě nevzdal boj o čtvrté místo zaručující předkolo Ligy mistrů, ale bude to mít už hodně těžké.

Dvaačtyřicetiletý Rodgers, jenž do Liverpoolu přišel v roce 2012, má ale nadále důvěru vedení i fanoušků.

Barcelona - 2%

Před aktuální sezonou se jméno Kloppa spojovalo s Barcelonou často. Ovšem platilo to samé co rok předtím pro Real. Trenér byl oddaný Dortmundu, na odchod ani nepomyslel.

Nyní už vládne lavičce Barcelony Luis Enrique. Španělský kouč byl sice v úvodu svého angažmá hodně kritizovaný, ale v novém roce zatím Barcelona válí. Pokud by ovšem nezískala žádnou z velkých trofejí, může se frustrace vrátit.

Jiný klub - 15%

Nejpravděpodobnější variantou dalšího Kloppova působení je anglická Premier League. Chelsea a Manchester United nepřichází v tuto chvíli v úvahu. Kromě zmiňovaných se ještě v nabídce sázkových kanceláří objevují West Ham či Newcastle.

Skoro jisté je, že Klopp nebude pokračovat v bundeslize. Šanci tak mají i italské a francouzské kluby. V úvahu by připadaly Neapol, AC Milán nebo PSG.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud