17. července 2015 • 11:17

Darida odchází po sestupu z Freiburgu! Ulovila ho Hertha Berlín

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český fotbalista Vladimír Darida mění angažmá. Po dvou odehraných sezonách v dresu Freiburgu přestupuje do Herthy Berlín. Podle deníku Bild dostal čtyřiadvacetiletý záložník od bundesligového klubu dlouholetý kontrakt.



Darida inicioval přestup poté, co Freiburg sestoupil z bundesligy. Reprezentační záložník dostal během letní přestávky několik nabídek převážně od západoevropských klubů. Prioritou však bylo setrvání v německé nejvyšší soutěži.

Hertha byla jedním z vážných zájemců o jeho služby, ale jednání s Freiburgem kolísala na přestupové částce. Pět milionů eur (136 milionů korun) se zdálo berlínskému klubu až příliš. Podle exkluzivních informací Bildu se však kluby nakonec na přestupu dohodly.

Čtyřiadvacetiletý záložník přišel do Freiburgu před dvěma lety z Plzně. V bundeslize odehrál 54 zápasů a vstřelil devět branek. Hertha v minulé sezoně skončila v bundeslize na 15. místě a těsně unikla baráži o udržení v soutěži.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud