23. července 2015 • 15:16

Darida se uvedl parádní ranou. Jako by tu byl rok, chválí kouč Herthy

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Parádní debut v dresu Herthy Berlín má za sebou Vladimír Darida. Po pouhých pěti minutách utkání proti Fulhamu otevřel skóre krásnou ranou z pokutového území. Trenér Pál Dárdai si novou posilu nemůže vynachálit. „Pomůže celému týmu,“ tvrdil o českém reprezentantovi.



Darida přestoupil do Herthy Berlín po sestupu „svého“ Freiburgu. „Za tohle jsem opravdu moc rád, i když bylo velmi těžké opustit Freiburg,“ svěřil se po příchodu do hlavního města Německa.

První zápas Daridu jen utvrdil v tom, že udělal správné rozhodnutí. „Jsem rád, že jsem odehrál po delší době 90 minut, i když jsem trochu vyčerpaný,“ říkal po utkání. „Nebylo by špatné, kdybych dal gól v každém zápase,“ usmíval se.

VIDEO | Daridův gól do sítě Fulhamu

Daridova trefa byla navíc výstavní. Na hranici penalty se opřel do míče, a byla z toho tvrdá nechytatelná rána k tyči. „Hraje, jako kdyby tu byl s námi celý rok. Je to inteligentní fotbalista, který skoro neztrácí míče,“ radoval se trenér Dárdai.

Český reprezentant má nyní za úkol pomoci Herthe k lepšímu umístění. V loňské sezoně totiž slavný klub unikl baráži jen díky lepším vzájemným zápasům s Hamburkem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud