19. srpna 2015 • 16:48

Opustí Frankfurt? Kadlec střídal, chce ho opět Midtjylland

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ačkoliv už Václav Kadlec i Frankfurt koncem června odmítli nabídku FC Midtjylland, dánský klub se nevzdal a znovu projevil zájem o českého reprezentanta. „Můžu to potvrdit, jsme v kontaktu,“ řekl Sportu hráčův manažer Pavel Paska ze společnosti ISM.



Kadlec, který se na nedávném EURO 21 zranil, zůstal v kádru Eintrachtu. Při utkání prvního kola nového ročníku bundesligy seděl jen na lavičce, nicméně kouč Armin Veh je prý s jeho přístupem spokojený a hodlá mu dát brzy šanci.

Midtjylland s první nabídkou přesahující dva miliony eur neuspěl, teď to zkouší znovu. Dánský celek obhajuje v lize titul, po pěti odehraných kolech ji opět vede. Mimochodem ambiciózní klub vlastní stejný majitel jako druholigový anglický Brentford, jenž by rád postoupil do Premier League.

Dánský mistr snil o účasti v Lize mistrů, ve 3. předkole (podobně jako Plzeň a Sparta) ale pohořel, Midtjylland vypadl s kyperským Apoelem Nikósie. O postup alespoň do Evropské ligy hraje v play off se Southamptonem.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud