21. srpna 2015 • 19:12

Kadlec je v útoku poslední volba, říká novinář. Zkouší ho na křídle

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po úspěšném hostování ve Spartě zažívá Václav Kadlec opět krušné časy. Poté, co vyléčil zranění z ME do 21 let, se znovu nedokázal prosadit do základní sestavy Eintrachtu Frankfurt. V hierarchii útočníků je až poslední. Nyní možná však přichází jeho velká chvíle.Německý list Frankfurter Allgemeine Zeitung spekuluje, že Trenér Armin Veh ho v sobotu proti Augsburgu postaví na levé křídlo.



Jako kdyby se vrátil v čase. Odmakal s týmem letní přípravu, ale v ideální jedenáctce schází. Český reprezentační útočník Václav Kadlec se ve Frankfurtu opět trápí. Přednost v útoku dostává osvědčený Haris Seferovič a letní posila z holandské ligy Luc Castaignos.

Podle německých médií to třiadvacetiletý fotbalista nenese moc dobře. Ve čtvrtek, kdy měl Eintracht uzavřený trénink, se ho reportéři snažili odchytit k rozhovoru, ale Kadlec zavrtěl hlavou a odkráčel pryč.

Za příčinu jeho rozmrzelosti může být i fakt, že v utkání proti Wolfsburgu, kdy Frankfurt prohrával 1:2, šli na hřiště místo něj mladíci Joel Gerezgiher (19 let) a Luca Waldschmidt (19 let) a on sledoval utkání pouze z lavičky.

Frankfurtský list Frankfurter Allgemeine Zeitung spekuluje, že v sobotním utkání proti Augsburgu nastoupí Kadlec na levém křídle. Tam totiž tým Armina Veha tlačí bota. Takaši Inui podal v utkání proti Vlkům velmi slabý výkon a Veh už Kadlece pár dní na tuto pozici připravuje.

Sestava Frankfurtu proti Wolfsburgu

Hrádecký

Hasebe - Zambrano - Abraham - Oczipka

Aigner - Russ - Reinatz - Inui (Kadlec)

Seferovič - Castaignos

Pozn. V sobotu by měl proti Augsburgu nahradit Takašiho Inuiho

„V sestavě udělám pár změn, nikoliv však nějaké zásadní řezy,“ uvedl trenér Veh na tiskové konferenci před zápasem s Augsburgem.

V tréninku má prý český útočník dobrý přístup a mohl by tedy dostat pořádnou šanci. Záleží, jak s ní naloží. Snaha pouze nestačí. Sportovní ředitel Eintrachtu Bruno Hübner Kadlece stále považuje za hráče s velkým potenciálem. V Německu ho však zatím moc nepředvedl…

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud