24. září 2015 • 18:15

Kadeřábkův kouč se naštval: Guardiola na sudí sahat může a já ne?!

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po zápasu Dortmundu v Hoffenheimu měli trenéři hodnotit remízu 1:1, z úst domácího kouče Markuse Gisdola ale zazněla ostrá slova o Josepu Guardiolovi. Vůči trenérovi Bayernu Mnichov ne dvakrát přívětivá. Domácí kouč byl totiž po kontaktu s rozhodčím vykázán na tribunu, což se mu vůbec nelíbilo. "Guardiola tohle dělá pořád," narážel na chování šéfa lavičky německého mistra, kterému podobné scény procházejí.



Hoffenheim i s českým obráncem Pavlem Kadeřábkem v sestavě uhrál doma cennou remízu 1:1 s Dortmundem. Hlavní trenér domácího týmu Markus Gisdol ale téměř celou druhou polovinu utkání musel sledovat jen z tribuny.

Poté, co pomezní sudí Rafael Foltyn v 52. minutě odmával sporný ofsajd Kevinu Vollandovi, pustil se Gisdol do diskuze s rozhodčím. Během rozhovoru ho lehce objal. Za to musel kouč Hoffenheimu odejít mezi diváky.

"Já se ho jen lehce dotknul, on okamžitě zavolal hlavního a řekl mu 'Sahal na mě, okamžitě ho pošli na tribunu!'," kroutil hlavou po utkání Gisdol. "Když rozhodčí reagují takhle přehnaně, neměli bychom si to nechat líbit," zlobil se trenér Hoffenheimu.

Josep Guardiola v diskuzi s hlavním sudím Tobiasem Stielerem v utkání s Hoffenheimem
Josep Guardiola v diskuzi s hlavním sudím Tobiasem Stielerem v utkání s Hoffenheimem

Argumentoval tím, že právě Guardiolovi podobné excesy procházejí. "Guardiola sahá na rozhodčí pořád, vzpomeňte si, jak objal rozhodčí Bibi Steinhausovou (loni v říjnu v utkání Bayernu s Moenchengladbachem - pozn. red.) a nic se mu nestalo. Já se dotkl asistenta opravdu jen lehce. Nevím, možná má fóbii z doteků," pokračoval na pozápasové tiskové konferenci.

Za trenérem českého reprezentanta Pavla Kadeřábka stojí i vedení Hoffenheimu. "Výkon rozhodčího byl katastrofální, jasná 6 (podle známkování magazínu Kicker to znamená nejhorší možný výkon). Pomezní žaloval jako dítě," nechápal manažer klubu Alexander Rosen.

V Německu tak intenzivně řeší, jestli rozhodčí vůči trenérům nepoužívají dvojí metr, zda slavný Guardiola a jeho Bayern nepožívá příliš výsadního postavení.

Kadeřábkův VIDEOBLOG: Těším se na Reuse a Aubu. I když to může být kolotoč
Video se připravuje ...

Kadeřábkův VIDEOBLOG: Fandí mu tatínek, chtějí ho fanoušci
Video se připravuje ...

Kadeřábkův VIDEOBLOG: Tempo v bundeslize je TŘIKRÁT větší
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud