27. října 2015 • 15:10

Kadeřábkův tým má dalšího trenéra, bude nejmladším v historii bundesligy

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisty Hoffenheimu od příští sezony povede nynější trenér týmu do 19 let Julian Nagelsmann. Teprve osmadvacetiletý kouč v létě vystřídá Huuba Stevense, který v pondělí s předposledním celkem bundesligy, kde působí i Čech Pavel Kadeřábek, podepsal smlouvu do konce června příštího roku.



Hoffenheim zažívá mimořádně nepovedený vstup do sezony. Z deseti ligových kol vyhrál jen jednou, třikrát remizoval a šest zápasů prohrál. Osmý celek minulého ročníku proto v pondělí odvolal trenéra Markuse Gisdola a nahradil ho zkušeným Nizozemcem Stevensem.

Ten však v létě na lavičce i v případě záchrany skončí a vystřídá ho perspektivní Nagelsmann, který se stane nejmladším trenérem v historii bundesligy. U A-týmu TSG už v sezoně 2012/13 dělal asistenta a aktuálně si dodělává plnohodnotnou trenérskou licenci. V Hoffenheimu bude mít Nagelsmann kontrakt platný do června 2019.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud