3. listopadu 2015 • 13:27

Frankfurt testuje dalšího útočníka, Kadlece přehlíží. Co s ním bude?

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Václavu Kadlecovi přibude další problém. Eintracht Frankfurt, kde paběrkuje a nehraje, pozval na zkoušku dalšího útočníka. Na úterním tréninku se k týmu připojil Chinedu Obasi, bývalý sniper z Hoffenheimu a Schalke 04.



Zvýšená konkurence není pro Václava Kadlece dobrá zpráva. Prosadit se do základní sestavy Frankfurtu je pro něj už nyní nesmírně složité. V letošním ročníku si připsal pouze dva starty s odehranými 58 minutami. Už vůbec nezasáhl do zápasů Německého poháru. Na dotaz novinářů před utkáním s Aue, zda dostane šanci Kadlec, trenér Eintrachtu Armin Veh vášnivě odpověděl, že "si ji musí výkony na tréninku zasloužit".

Není náhodou, že před koncem přestupního termínu měl Kadlec namířeno do FC Midtjylland. Nejprve sice přesun do Dánska odmítl, ale když si transfer rozmyslel, Eintracht na poslední chvíli navýšil požadovanou částku. Tím z přestupu sešlo. Je tedy velice pravděpodobné, že český útočník bude znovu usilovat o změnu dresu v lednovém přestupním termínu.

Václav Kadlec: změní dres v zimním přestupovém okně? Je to velmi pravděpodobné.Foto Profimedia.cz

Návrat do Sparty? Další hostování není úplně vyloučené. Před mistrovstvím Evropy ve Francii by mu mohlo působení v letenském klubu pomoci. S ohledem na celkový vývoj hráče je nicméně permanentní přestup do jiného zahraničního klubu, ve kterém bude pravidelně hrát, preferovanějším řešením.

Setrvání ve Frankfurtu za této situace by bylo nelogické. Tomu, že Kadlec nemá ve Vehově výběru budoucnost, ostatně nasvědčuje i to, že klub řeší nynější formu útočníků hledáním dalších alternativ.

Jednou z nich může být právě angažování Chinedua Obasiho, kterého si pozval na testy. Nigerijský útočník je od konce června, kdy mu skončila smlouva v Schalke 04, nezaměstnaný. A během posledních měsíců neuspěl například na zkoušce v Sunderlandu. Jeho výhodou je, že může nastoupit na křídelní pozici i na hrotu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

29. kolo
Články odjinud


Články odjinud