23. prosince 2015 • 10:54

Zápasy Bayernu? NUDA! Ancelottiho dostihl výrok o jeho budoucím klubu

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdyby věděl, co se zanedlouho stane, asi by nic podobného neřekl. Trenérovi Carlu Ancelottimu teď v zahraničí připomněli dva měsíce starý výrok o Bayernu Mnichov, který převezme po Pepu Guardiolovi od začátku následující sezony. To zřejmě ve chvíli, kdy hodnotil úroveň bundesligy pro italský list La Gazzetta dello Sport, ještě netušil.



Zápasy Bayernu bude ve zbytku sezony jako Guardiolův nástupce určitě pozorně sledovat. Ještě nedávno z nich měl hodně rozporuplné pocity. „Bayern vyhraje bundesligu, aniž by si jeho hráči vytáhli ruce z kapes,“ komentoval dominanci bavorského velkoklubu, který po polovině sezony drží osmibodový náskok před druhým Dortmundem a v 17 kolech ztratil pouze pět bodů za jednu remízu a jednu prohru.

Pro Ancelottiho jako nezávislého pozorovatele to byla nuda. „Musím se přiznat, že si zápasy Bayernu neužívám. Je tam jen málo skutečného soupeření,“ tvrdil.

Po oznámení jeho budoucího angažmá v Bayernu už pochopitelně změnil postoj. Určitě by mu nevadilo, kdyby dominance úřadujícího mistra pokračovala i pod jeho vedením. „Od chvíle, kdy o mě Bayern projevil zájem, jsem odmítal všechny ostatní nabídky. Je pro mě poctou být součástí tak skvělého klubu,“ uvedl.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud