15. ledna 2016 • 13:19

Hloušek nebere nic jiného než Stuttgart, o Slavii ani neuvažoval

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestože český obránce Adam Hloušek na podzim ve Stuttgartu seděl převážně na lavičce náhradníků, tak je odhodlaný zůstat ve svém "milovaném" bundesligovém celku. Sedmadvacetiletý fotbalista také vyloučil možný návrat do pražské Slavie, která o něj podle německých médií stála.



"O Slavii jsem slyšel, ale její zájem nebyl konkrétní. Stejně by na tom nezáleželo, protože nechci ze Stuttgartu odejít," citoval Hlouška web magazínu Kicker.

Velký univerzál, který do Stuttgartu přestoupil v létě 2014 z Norimberku, v úvodní části sezony za VfB zasáhl jen do sedmi ligových zápasů. Z kraje obrany se přesunul na stopera, kde ale od začátku nastoupil naposled v září proti Hertě Berlín.

"Chci zůstat, i když tolik nehraju. Cítím se v klubu, týmu i městě velmi dobře. Přestože to zní nelogicky, tak Stuttgart miluju a jsem tu šťastný," prohlásil sedminásobný reprezentant.

Pětinásobný německý mistr, kde působí i další Čech útočník Jan Kliment, figuruje na patnáctém místě tabulky a na jaře bude zřejmě až do konce hrát o udržení. "Boj o záchranu baví každého hráče. Jsem velkým fanouškem VfB a bundesligy. Neexistuje žádná alternativa," prohlásil Hloušek.

Ve Stuttgartu má platnou smlouvu do roku 2018. "Budu nadále makat na sto procent a vždy budu připraven naskočit. Zbytek je už na rozhodnutí trenéra," dodal odchovanec Jablonce.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud