19. dubna 2017 • 07:49

Konec sezony? Neuer už v tomto ročníku Bayernu zřejmě nepomůže

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Bayernu Mnichov přišli zřejmě do konce sezony o brankáře Manuela Neuera, který v úterním odvetném zápase čtvrtfinále Ligy mistrů na hřišti Realu Madrid utrpěl zlomeninu v levé noze.



Jednatřicetiletý kapitán německé reprezentace, která je soupeřem českých fotbalistů v kvalifikaci mistrovství světa, se zranil v prodloužení bezprostředně před gólem Cristiana Ronalda na 3:2. Portugalský kanonýr nakonec vstřelil Neuerovi hattrick a Real po vítězství 4:2 pokračuje v cestě za obhajobou trofeje.

Neuer zápas dochytal. Bayern po utkání oznámil, že gólman se po návratu do Mnichova podrobí dalšímu vyšetření, po kterém lékaři rozhodnou o způsobu léčby.

Bavorský celek, který vede bundesligu o osm bodů před Lipskem, čeká v nejvyšší domácí soutěži ještě pět zápasů. Stále bojuje také v Německém poháru, kde ho čeká semifinále proti Dortmundu.

Německá reprezentace bude hrát před letní pauzou v kvalifikaci MS proti San Marinu. Utkání s českým týmem absolvuje 1. září.

MATCH OVERVIEW LEGACY
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud