7. listopadu 2017 • 04:45

Němci umírají smíchy: Brankář Mainzu ztratil míč a kopal do puntíku

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Krok od ostudy. Během sobotního utkání Mainzu na půdě Borussie Mönchengladbach pořádně zatrnulo hostujícímu brankáři Robinu Zentnerovi. Od spoluhráče přijal zpětnou přihrávku, ale následně si spletl míč s penaltovým puntíkem. K bizarní brance nechybělo mnoho, naštěstí si vše 23letý brankář rychle vše uvědomil a za pomoci spoluhráče situaci zachránil.



Často jsou nazývání jako třetí stopeři. Kromě chytání musí fotbaloví brankáři umět skvělé rozehrávat nohama a pomáhat s rozehrávkou svému týmu. Při jedné takové akci pořádně zatrnulo brankáři bundesligového Mainzu.

Na půdě Gladbachu jeho tým vedl 1:0 a kontroloval hru. Mladému brankáři přišla zpětná přihrávka od spoluhráče, míč si zastavil, udělal krok dozadu a už s hlavou nahoře koukal, kam jej opět pošle. Jenže mezitím mu balon utekl od nohy, a místo aby jej odehrál pryč, kopal do prázdna nad penaltovým puntíkem.

Němci umírají smíchy: Brankář Mainzu ztratil míč a kopal do bílého puntíku
Video se připravuje ...

„Chtěl jsem rozehrát na spoluhráče a periferně viděl na hřišti něco bílého, myslel jsem si, že je to balon. Ale nebyl, byl to penaltový puntík. Poznal jsem to, když jsem chtěl kopnout do balonu, ale necítil jsem ho. Až pak mi došlo, že míč je někde jinde,“ vysvětlil po Zentner po utkání.

Záběry s jeho kiksem okamžitě obletěly sociální sítě a staly se terčem vtipů mnoha fanoušků. I němečtí komentátoři se mohli potrhnout smíchy.

Naštěstí si však 23letý brankář rychle uvědomil, že míč má za sebou a nedovolil dotírajícímu Larsi Stindlovi skórovat. Celou akci ukončila pohotová reakce jednoho z obránců, který míč odkopl nekompromisně do zámezí.

Zápas nakonec skončil remízou 1:1, když brankáře Mainzu překonal ve druhém poločase obránce domácích Jannik Vestergaard.

SESTŘIH: Mönchengladbach - Mohuč 1:1. Borussia je na dohled pohárovým příčkám
Video se připravuje ...

Brankář Mainzu Robin Zentner předvedl v lize obrovský kiks
Brankář Mainzu Robin Zentner předvedl v lize obrovský kiks

MATCH OVERVIEW LEGACY
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud