27. července 2014 • 15:44

Stahují se nad Kadlecem mračna? Frankfurt si pořídil útočníky

Autor: ČTK, spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

To není dobrá zpráva pro Václava Kadlece. Českému útočníkovi se v útoku Eintrachtu Frankfurt značně zvýšila konkurence. Vedení bundesligového klubu si pořídilo dva nové forvardy – na hostování přišel z Chelsea talentovaný Lucas Piazón a domluven je podle Bildu také příchod Nelsona Valdeze. Navíc nemusí být poslední…



Paraguayský fotbalista Nelson Haedo Valdez se vrací do bundesligy po čtyřech letech. V minulosti hrával za Brémy a Borussii Dortmund. Po odchodu z bundesligy zamířil účastník MS 2006 a 2010 do Alicante, Kazaně a Valencie, poté působil ve Spojených arabských emirátech a naposledy na hostování v Olympiakosu Pireus.

Lucas Piazón v dresu EintrachtuFoto Eintracht.de
Frankfurt před ním v tomto týdnu získal i Lucase Piazóna, který do Eintrachtu zamířil na hostování z Chelsea. Dvacetiletý Brazilec je však univerzálním hráčem a Frankfurt by jej mohl využít na různých ofenzivních pozicích.

"Může hrát vlevo, vpravo i jako ofenzivní záložník," charakterizoval Piazóna sportovní ředitel Bruno Hübner. Pro Kadlece tedy může, ale nutně nemusí být přímým konkurentem o místo v sestavě.

Piazón patří Chelsea od roku 2012, nicméně za londýnský klub odehrál pouze tři soutěžní zápasy. První sezonu totiž strávil na hostování v Málaze, v uplynulém ročníku zase sbíral zkušenosti v Arnhemu. Média občas brazilského mládežnického reprezentanta přirovnávají k jeho slavnějšímu krajanovi Kaká.

Pro Kadlece nemusejí příchody obou útočníků ještě nic znamenat, protože z Frankfurtu odešel například Joselu (v minulé sezoně odehrál 32 zápasů a vstřelil 13 gólů), skončilo mu hostování a vrátil se do Hoffenheimu. Jenže německý tisk neustále spekuluje, že s nákupy a posílením ofenzivy trenér Thomas Schaaf zdaleka neskončil. Podle Bildu chce získat i 30letého portugalského snipera Huga Almeidu, jenž je momentálně volným hráčem.

Vedení Eintrachtu se marně snažilo domluvit také s dánským útočníkem Nicklasem Bendtnerem. Po neshodách však obě strany upustily od vyjednávání.

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY FRANKFURTU:

Inselauswahl Norderney 10:0
(Kadlec odehrál na hrotu útoku první poločas, vstřelil jeden gól)

SV Grün-Weiß Firrel 7:0
(Kadlec odehrál první poločas, gól nevstřelil)

VFR Aalen 1:1
(Kadlec hrál do 57. minuty, pak jej vystřídal Rosenthal, gól nevstřelil)

SV Sandhausen 1:0
(Kadlec hrál do 69. minuty, pak ho nahradil Gerezgiher, gól nevstřelil)

Václav Kadlec v přípravném utkání za Eintracht FrankfurtFoto Eintracht.de

Václav Kadlec v přípravném utkání za Eintracht FrankfurtFoto Eintracht.de

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud