21. srpna 2014 • 10:08

Bayern ukázal novou hvězdu! Luxusní autobus odhalil kouzelník

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen Ribéry, Müller, Neuer a Lahm. V týmu mají jednu hvězdu vedle druhé, nyní Bayern Mnichov s velkou slávou představil také další superstar: nový autobus. Před stadionem Allianz Arena to byla velká show. Fotbalistům německého mistra nabídne na cestách k zápasům velký komfort.



Před 300 vybranými hosty se konala velká hodinová show. Na jejím konci za oponou „vyčaroval „kouzelník Julius Frack autobus, který budou šampioni používat v sezoně, která jim naostro začíná už tento víkend prvním bundesligovým kolem.

„Určitě nám pomůže dosahovat ty nejvyšší výkony. Autobus je jako náš obývací pokoj,“ přivítal přírůstek do vozového parku sportovní ředitel Bayernu Mathias Sammer.

Nový autobus Bayernu je 13,8 metrů dlouhý, má třicet sedaček, nabízí komfort v podobě vlastní kuchyně a satelitní televize. „Neuvěřitelné. Vevnitř to vypadá jako v raketoplánu,“ rozplýval se také řidič Michael Lauerbach.

Součástí autobusu je i vlastní kuchyň
Součástí autobusu je i vlastní kuchyň

VIDEO | Tak vypadalo představení nového autobusu Bayernu

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud