30. srpna 2014 • 18:33

Kadlec hrdinou! Stačila mu minuta a vystřelil Frankfurtu bod

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Václav Kadlec dostal čuchnout v bundeslize a hned se stal hrdinou. Trenér Thomas Schaaf jej vytáhl jako žolíka z lavičky šest minut před koncem duelu na půdě Wolfsburgu a po pár desítkách sekund se mu za to český střelec odvděčil vyrovnávací trefou na konečných 2:2.



Frankfurt sice ve Wolfsburgu nenavázal na výhru z úvodního kola, ale na půdě soupeře byl rád i za remízu. Za stavu 1:2 z pohledu Eintrachtu se po akci z pravého křídla dostal k zakončení Kadlec, který si naběhl do malého vápna a hlavičkou nedal gólmanovi šanci zasáhnout. Pak už jen mladík s desítkou na dresu nadšeně pelášil po trávníku a slavil.

 
Kadlec Goal Wolfsburg vs Frankfurt 2 -2... by lancepremium

Kadlecův tým si tak odvezl z Wolfsburgu cenný bod za remízu 2:2. Český útočník kvůli zdravotním problémům před týdnem při startu bundesligy nebyl ani na lavičce náhradníků Frankfurtu. Možná si teď ale řekl o místo v základní sestavě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud