20. listopadu 2014 • 16:43

Pocta pro Davida Jarolíma: Hamburk mu připravil velkou rozlučku

Autor: ČTK, isport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový Hamburk uspořádá 28. března rozlučkový zápas na počest svého dlouholetého kapitána Davida Jarolíma. Pětatřicetiletý bývalý český reprezentant v červenci ukončil profesionální kariéru a působí v managementu Mladé Boleslavi.



"Tento zápas bude poctou pro muže, který svým způsobem hry dával příklad všem v HSV," řekl na dnešní tiskové konferenci ředitel Hamburku Dietmar Beiersdorfer.

Jarolím v letech 2003 až 2012 odehrál za německý tým 342 utkání a vstřelil 19 gólů, po svém odchodu ještě působil krátce ve francouzském Evianu a Mladé Boleslavi. "Byl to hráč, který by za svůj klub dal ruku do ohně. Chtěli bychom použít stroj času a znovu ho mít našem v týmu. Měl úžasný přístup," uvedl Beiersdorfer.

"Jako hráč jsem tady zažil ty nejlepší časy. Neumím si představit, že bych podobné utkání odehrál někde jinde," citovala německá agentura SID Jarolíma. Jeho rozlučky se zúčastní další bývalé osobnosti Hamburku Sergej Barbarez, Zé Roberto nebo Thomas Doll.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud