29. června 2015 • 10:58

O Daridu stojí Hertha. Za 136 milionů je ale drahý, říká klub

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

O českého fotbalového reprezentanta Vladimíra Daridu se podle informací magazínu Kicker zajímá berlínská Hertha. Freiburg mu sice po sestupu do druhé bundesligy nebude bránit v přestupu, za odchovance Plzně však údajně požaduje pět milionů eur (asi 136 milionů korun), což se berlínskému klubu zdá příliš.



"Pro nás je to zajímavý hráč, ale také drahý," citoval Kicker generálního manažera Herthy Michaela Preetze. Více by měla napovědět údajná úterní schůzka s Daridou a jeho manažerem Ondrejem Chovancem.

Už dříve se spekulovalo o zájmu jiných bundesligových celků Stuttgartu a Brém. Sám Darida by preferoval setrvání v Německu. "Varianty jsou víceméně západ Evropy, nechci teď utíkat někam do Ruska nebo do Turecka. Ideální i kvůli řeči by bylo zůstat v Německu," řekl Darida na začátku června na srazu reprezentace.

Čtyřiadvacetiletý záložník přišel do Freiburgu před dvěma lety z Plzně. V bundeslize odehrál 54 zápasů a vstřelil devět branek. Hertha v minulé sezoně skončila v bundeslize na 15. místě a těsně unikla baráži o udržení v soutěži.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud