1. prosince 2015 • 19:55

ŠOK na tréninku Frankfurtu! Kadlecův spoluhráč trpěl v bolestech

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Německý Eintracht Frankfurt, kde stále ještě působí i český útočník Václav Kadlec, zažil při ranním úterním tréninku pořádný šok. Při jednom ze soubojů se srazili spoluhráči Johannes Flum a Slobodan Medojevič. První jmenovaný však po vzájemném střetu zůstal ležet v bolestech a následně musel být vrtulníkem dopraven do nemocnice.



Bundesligový celek měl jeden ze svých běžných tréninků. Vše probíhalo v pořádku až do chvíle, kdy se střetli spoluhráči Johannes Flum a Slobodan Medojevič.

Zprvu se zdálo, že se jedná o klasický souboj, když v tom však najednou německý záložník Johannes Flum zůstal ležet na trávníku a bolestí křičel na své spoluhráče.

Ti mu okamžitě přiběhli na pomoc. Podle prvních zpráv klubových lékařů bylo Flumovo koleno úplně poškozené. Místo sanitky tak vedení přivolalo vrtulník, který dopravil 27letého záložníka do nemocnice.

Hráči, kteří byli po hrůzném incidentu v šoku, v tréninku nepokračovali. „Carlos Zambrano a David Abraham byli u něho jako první a oba se zděsili: Je to katastrofální, vykřikli,“ řekl o incidentu obránce Marco Russ.

Sportovní ředitel Eintrachtu Bruno Hübner byl zděšený."Je to tragické, zvláště, když se to stalo Johannesovi, který v této sezoně bojoval již několikrát s menšími zraněními a nyní už byl na cestě zpátky do sestavy,“ řekl Hübner.

Klub v odpoledních hodinách potvrdil nepříjemnou diagnózu. V souboji s Medojevičem si Flum zlomil čéšku v levém koleni. Německého záložníka tak čeká od fotbalu několikaměsíční pauza.

V Německu je Flumovo velké téma. Všichni totiž mají stále ještě v živé paměti incident z května letošního roku. V ligovém utkání mezi Mohučí a Hamburkem si domácí záložník Soto nešťastně vyvrátil nohu v souboji s Rafalem van der Vaartem a přetrhl si přední křížový vaz v koleni, čímž výrazně ohrozil svoji kariéru.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud